Jinko Solar — світовий лідер у галузі сонячних технологій

JinKo Solar company

Jinko Solar є всесвітньо відомою та високоінноваційною компанією в галузі сонячних технологій.
У 2023 році компанія знову стала №1 у світі.

Станом на перший квартал 2024 року Jinko Solar зберігає свою позицію світового лідера, сукупно поставивши понад 230 ГВт сонячних фотомодулів.

Компанія володіє глобальними виробничими базами в Китаї, Малайзії, В’єтнамі та США. До кінця 2024 року виробничі потужності компанії з виробництва монокристалічних кремнієвих пластин, осередків та модулів досягнуть 120, 110 та 130 гігаватт відповідно.

Наразі Jinko Solar є одним з підприємств з найбільшою кількістю патентних заявок і дозволів у фотоелектричній промисловості, а також найбільшою кількістю патентів на технологію N-типу TOPCon.

Jinko Solar отримала численні нагороди, в тому числі “National Enterprise Technology Center”, “National Technological Innovation Demonstration Enterprise” та “Manufacturing Single Champion Enterprise”.

Компанія JinkoSolar активно розвиває системи зберігання енергії, інтеграцію фотоелектричних систем в будівлі, фотоелектричне виробництво водню, прагнучи створити екологічно чисту енергетичну екосистему.

Сонячні фотоелектричні модулі Jinko Solar є найкращим рішенням як для побутових станцій так і для великих комерційних проєктів.

Компанія Altek — є офіційним дистриб’ютором панелей Jinko Solar в Україні.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required